doorstromer klantspecifiek

BE Techniek _ doorstromer klantspecifiek koper

Doorstromer klantspecifiek volgens de wensen van de klant

De uitvoering is een uniek maatwerk doorstromer, op basis van de wensen en specificaties van de klant samengesteld. De doorstroomverwarmer wordt een custom made doorstromer met afwijkende maatvoering/uitvoering.

Een wens van de klant kan zijn; de te verwarmen vloeistof is geen water maar olie of .., een gewenst vermogen, de afmeting als gevolg van een beperkte beschikbare ruimte, gewenste type aansluitingen, een mogelijkheid tot het in stappen opschakelen van het vermogen . . . . etc. 

Het geheel wordt opgebouwd uit een behuizing voorzien van een verwarmingselement. Het element kan direct in de behuizing gelast worden, of er wordt gebruik gemaakt van een insteekelement met een schroefnippel of een flens.

Uitwendig kan de behuizing, indien gewenst, voorzien worden van isolatie.

BE Techniek _ doorstromer klantspecifiek flensaansluiting
BE Techniek  _ doorstromer als complete inbouwset

In maatwerkproductie wordt elk product vaak individueel ontworpen en vervaardigd volgens de unieke eisen van de klant. Dit kan variëren van het aanpassen van bestaande producten aan specifieke wensen tot het volledig op maat maken van nieuwe producten vanaf het begin.

Maatwerk in de productie kan voordelen hebben, zoals het voldoen aan specifieke klantbehoeften, het bieden van differentiatie, het vergroten van klanttevredenheid en het mogelijk maken van producten met toegevoegde waarde. Het kan echter ook uitdagingen met zich meebrengen, zoals hogere kosten, langere productietijden en logistieke complexiteit.